Alla inlägg den 24 januari 2011

Av sophie welin - 24 januari 2011 21:32

Idag fick vi den slutgilitiga banderollen samt roll-upen som vi kommer att använda os av i köpcentrum samt på UF mässan. Efter att bollat ideer och fått 4 olika alternativ på de båda så bestämde vi oss hur vi ville att de skulle se ut. Banderollen kommer bli mer som reklam och som kommer vara upseendeväckande på mässan medan roll-upen är mer diskret som vi kommer att använda vid alla tillfällen.


Det var svårt att veta hur vi ville att den skulle se ut eftersom vi tidigare aldrig jobbat med detta och det är svårt att veta vad som är snyggt. De vi arbetar med var dock mycket samarbets villiga och vänliga och vi kom tillslut fram till något mycket bra med bra hjälp från våra sponsorer.

Av sophie welin - 24 januari 2011 21:17

i fredags fick vi låna ett rum på företagsekonomiska institutet, (sassas pappas jobb) där vi satt från 9-5 för att arbeta med projektet. Vi samanställde de olika analyserna på förmiddagen samt fortsatte att arbeta på källkritiken som vi måste kompletera med. Efter en mysig lunch fortsatte vi med samanställningen för och läste högt igenom hela texten för att komma med konstruktiv kritik på de olika texterna och få någon annans syn på de man själv skrivit för att på bäta sätt arbeta med texten. Det är bra då man är flera och har delat upp det att gå igenom då man ofta blir blind på sin egna text.


Idag fortsatte vi att bearbeta texten då vi förra gången kom fram till att vi behövde korta ner analysen om sverige samyt att andr mindre förändringar behövdes för att texten skulle bli komplett. Vi skrev slutsatsen gemensamt efter att en engång läst igenom sverige och kortat ner den till det bättre. Vi skrev slutsatsen gemensamt för att alla skulle kunna med sina ideer och kunskap om de olika länderna. Eftersom vi tidigare delat upp de tre länderna två och två så kunde man självklart mer om ett land än ett annat och vi tyckte därför att skriva den gemensamt var det bästa för att dela våra kunskaper.


Efter att vi pratat med Kristina då vi inte var säkra på hur utförligt vi var tvunga att skriva om våra källor var vi tvunga att dela in dem i huvudkällor samt övriga. Huvudkällorna var vi tvunga att skriva utförligare och vi delade därför upp dessa och skrev var för sig om de källor man använd sig utav för att vara så effektiva som möjligt.


Ovido - Quiz & Flashcards