Alla inlägg den 13 januari 2011

Av sophie welin - 13 januari 2011 15:02

Vi har har nu lagt upp en plan om hur vi ska fortsätta i all stress. Vi kommer imorogn att anpassa våra små frågor till frågeställningen för att få en röd tråd i texten. För att komma igång i bearbetningen kommer vi imorgon att skriva korta svar och brainstrorma till alla frågor och vad som ska ligga under varje rubrik i analysmodellen. För att sedan fortsätta att skriva på redovisningen och kolla upp källor för att få ihop alla information vi kommer att behöva.


Hoppas att vi kommer igång imorgon, stay tuned!

Av sophie welin - 13 januari 2011 13:51

vi sitter nu och väntar på att kristina ska komma och hjälpa oss att komma igång med texten, vi vet inte hur vi ska komma igång eller hur vi ska komma igång med texten eller hur vi ska lägga upp vår presentation. vI hade heller inte hela frågeställningen då vi saknar två gruppmedlemmar så det tog ett tag innan vi kom igång överhuvudtaget..


vi har skjutit på arbetet för mycket har vi kommit fram till flera gånger, men problemet ligget i att vi inte har klart för oss hur arbetet ska vara nu, två veckor innan redovisning.. vi hoppas på att komma igång idag, bearbeta och sen komma igång att skriva redovisningen till helgen och nästa vecka. Det blir att slita hårt tills vi är färdiga nu!

Av sophie welin - 13 januari 2011 13:16

Hej,


Idag fixade vi med lite små saker inför UF. Vi ska få loggan i PDF fil imorogn så att vi kan skicka den samt text till företaget som ska göra våran rollup. Det är micce rylander agancy som hjälper oss med detta. Vi har även läst på inför mässan och bestämt att vi ska skicka in tävlings bidrag, vi ska tävla i bästa logotyp.Vi ska öven hyra ett bord, om vi hittar någonstans där man kan höra av sig om det vilket var svårt..


Efter alla svårigheter i julas med att produkterna skickades till fel adress till en början så har vi nu kontakt med en tjej som tidigare varit intressrad av produkten och haft kontakt med samma leverantör. Vi ska försöka boka in ett möte med henne för ideer och försäljning.


Vi har köpt visitkort för de pengar vi har tjänat in på de tandborstar vi har sålt till nära och kära under lovet. vi har sålt 100-200 st för 40 eller 30 kr styck.


Kommer inte ihåg om jag sagt det men vi kommer att ha samanlagt med 10 ytterligare säljtillfällen, i farsta, mörby centrum samt mässan.


Vi skickade en intresse anmälan till design torget, då vi tror att våran produkt kan passa in i deras sortiment på arlanda.


Ovido - Quiz & Flashcards